Naam NEa oneigenlijk gebruikt

De Nederlandse Emissieautoriteit is door een aantal mensen geattendeerd op telefoontjes waarbij de beller zich identificeert als medewerker van de NEa.

Het betreffen dwingende telefoontjes om over te stappen naar een andere, goedkopere energieleverancier. Het lijkt erop dat de NEa soms in die telefoontjes wordt verklaard als het Nederlands Energie Adviesbureau. Een bedrijf dat niet vindbaar is op internet. De nummers waarmee gebeld wordt (020 en 070-nummer), kunnen niet worden teruggebeld.

We willen u erop attent maken dat deze telefoontjes niets met de NEa te maken hebben, niet afkomstig zijn van de NEa en de telefoonnummers ook niet van de NEa zijn. Het is helaas niet mogelijk om ervoor te zorgen dat het in dit verband gebruiken van de naam NEa stopt, omdat de afzender niet bereikbaar is.

Telefoon klein