Bereikbaarheid NEa

In verband met de maatregelen die zijn genomen in het kader van het coronavirus is de Helpdesk NEa tijdelijk telefonisch niet bereikbaar. 

Het secretariaat van de NEa is nog wel te bereiken op het nummer: 070 456 8050
 

Bereikbaar via e-mail

De Helpdesk is wel bereikbaar via e-mail. U kunt uw vragen mailen naar info@emissieautoriteit.nl.

Wij verzoeken u naast de fysieke poststukken die u naar ons toestuurt ook een exemplaar van deze stukken per mail via info@emissieautoriteit.nl naar ons te sturen. Wij zullen later de fysiek ontvangen stukken op originaliteit controleren.

Wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren op vragen, maar reacties op vragen die niet betrekking hebben op de jaarafsluiting zullen mogelijk wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent.

Wij danken u voor de medewerking en rekenen op uw begrip.

NEa logo