Overlijden Harry Geritz

We zijn geschokt door het nieuws dat vrijdag 26 augustus jongstleden Harry Geritz is overleden aan de gevolgen van een noodlottig ongeluk tijdens zijn vakantie in Slovenië.

Portret Harry Geritz

Harry was MT-lid bij de Nederlandse Emissieautoriteit (NEa) en hoofd van de afdeling Energie voor Vervoer. Het overlijden van Harry is een enorm verlies. Op de eerste plaats natuurlijk voor zijn familie, zijn vrouw en drie dochters. Maar ook voor de NEa, alle collega’s en het bestuur. Harry was een zeer gewaardeerd en geliefd leidinggevende. Hij had een duidelijke visie op de inhoud van zijn werk. In het ingewikkelde veld van biobrandstoffen en hernieuwbare energie wist hij met zijn grote kennis van zaken en creatieve manier van denken tot oplossingen te komen waar anderen, binnen en buiten de NEa, nog niet aan dachten. Hij was betrokken en attent en wist zijn medewerkers en collega’s te prikkelen, inspireren en ondersteunen, om ze verder te helpen in hun professionele en persoonlijke leven.

We gaan Harry enorm missen. In gedachten zijn we bij zijn familie. We wensen hen alle sterkte bij het verwerken van dit onnoemelijke verlies.