Inloggen NEa-loket

Log in op de beveiligde omgeving van de website.

Beveiligde omgeving

Wanneer u ingelogd bent, kunt u hier meldingen, emissieverslag, verbeterrapportages en aanvragen indienen en beheren. Daarnaast kunt u de contactgegevens en -personen wijzigen, kunt u de status van de melding inzien en direct communiceren met de NEa. Het beveiligde deel van de website biedt alle contactpersonen van een inrichting een actueel overzicht van alle lopende en afgehandelde meldingen en aanvragen.

Let op: het is momenteel nog niet mogelijk om al uw wijzigingen rondom monitoring via deze omgeving in te dienen. Een actueel overzicht, vindt u hier.

Ontwikkeling

Om aan te sluiten bij de rijksbrede ontwikkeling om alleen nog digitaal te communiceren met bedrijven en burgers is de NEa gestart met de ontwikkeling van een digitale omgeving waarin de deelnemers aan emissiehandel meldingen en aanvragen kunnen indienen en beheren. Het streven van de NEa is om dit verder uit te breiden totdat alle ETS processen onderdeel zijn van deze omgeving.

Heeft u vragen over de werking van deze omgeving of heeft u problemen met inloggen, neem dan contact op met de Helpdesk NEa.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werking van deze omgeving of heeft u problemen met inloggen, neem dan contact op met de Helpdesk NEa.