Jaarafsluiting Energie voor Vervoer 2022

De Jaarafsluiting 2022 gaat over de brandstofleveringen en leveringen van hernieuwbare energie die plaatsvonden in 2022. Bedrijven moeten deze activiteiten registreren in het Register Energie voor Vervoer (REV) om aan hun jaarlijkse verplichtingen te voldoen. 

De uitvoering van de Jaarafsluiting 2022 vindt plaats volgens de wet- en regelgeving van 2022.

Deadlines Jaarafsluiting 2022

In deze tijdlijn staan alle belangrijke deadlines voor de handelingen die bedrijven moeten uitvoeren in het Register Energie voor Vervoer (REV). Kies 'Overzicht uitklappen' voor meer informatie over de uit te voeren handelingen.

Controleer de gebruikers(rollen) van uw rekening REV

  • Controleer op tijd of de juiste personen de juiste rol (rekeningbevoegde, fiatteur) hebben op de rekening in het REV. Alleen dan kunnen zij de handelingen in het REV uitvoeren.
  • Controleer ook tijdig of u nog beschikt over uw inloggegevens en of uw verificateur gekoppeld is aan uw rekening.
Wijziging doorgeven
Gebruik het wijzigingsformulier om wijzigingen aan ons door te geven. Voor het verwerken de wijziging staat een doorlooptijd van 3 weken, na ontvangst van een correct- en volledig ingevuld wijzigingsformulier. 

Nieuwe aanvragen

In de periode 15 december 2022 t/m 31 maart 2023 nemen wij tijdelijk geen aanvragen voor nieuwe rekeningen in behandeling.

Voor de aanvraag van een nieuwe rekening kunt u vanaf 1 april 2023 bij ons terecht. 

Bereikbaarheid en contact

Openingstijden REV Contact Helpdesk NEa
Maandag t/m vrijdag,
07:00 - 21:00 uur

Maandag t/m vrijdag,
09:00 - 12.00 uur en 15:00 - 17:00 uur.

Bij voorkeur contact per e-mail.

Op de hoogte blijven

In de aanloop naar de deadlines voor de Jaarverplichting 2022 versturen wij meerdere digitale nieuwsbrieven, met daarin de meest actuele- en belangrijke informatie.

Deze sturen we naar de bedrijven met een jaarverplichting en/of bedrijven die leveringen hernieuwbare energie aan vervoer willen inboeken. Deze nieuwsbrieven vindt u ook terug op deze pagina.