Premium Account

U kunt het serviceniveau van uw rekening uitbreiden door een Premium Account te openen.

De Premium Account is een luchtvaartexploitanttegoedrekening, exploitanttegoedrekening, persoonstegoedrekening, handelsrekening of Kyoto-rekening met de volgende aanvullende diensten tegen een vergoeding van € 1350,- per jaar:

  1. De Premium Accounthouder beschikt over een speciaal telefoonnummer van de Helpdesk NEa, dat voorrang geeft op het reguliere telefoonnummer.
  2. De Premium Accounthouder kan de Helpdesk NEa tijdens werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bellen in plaats van 9.00 tot 12.00 uur en 15.00 tot 17.00 uur.
  3. Wijzigingen in het register worden met voorrang verwerkt.
  4. De NEa verstuurt e-mailnieuwsberichten en aankondigingen van onderhoud en storingen. Zodoende hoeft de Premium Accounthouder hiervoor niet op eigen initiatief de internetomgeving van de NEa te raadplegen.
  5. De NEa organiseert gebruikersoverleggen exclusief voor Premium Accounthouders, waarin de NEa nieuwe ontwikkelingen in registerzaken en beleid deelt. U kunt opmerkingen en suggesties geven bij deze overleggen.
  6. Als transacties van of naar een Premium Account stagneren, krijgt u hierover zo snel mogelijk bericht van de NEa.

Het Premium Account is uitvoerig getest door (intensieve) gebruikers van het register en de Helpdesk. De NEa waarborgt de exclusiviteit, zodat Premium Accounthouders krijgen waarvoor ze betalen.

Bij het aanvragen van een nieuwe rekening, kunt u aangeven dat deze rekening een Premium Account moet zijn. Als u al een rekening heeft, kunt u een Premium Account aanvragen door contact op te nemen met de Helpdesk NEa. Aan het einde van elk kalenderjaar neemt de NEa contact met u op om te vragen of u door wilt gaan met het Premium Account.