Management en Staf

Bij de NEa werken enthousiaste professionals aan relevante maatschappelijke uitdagingen op het gebied van energie en klimaat. We groeien de komende jaren fors en zoeken regelmatig nieuwe betrokken collega’s. De kracht van de teams, eigen verantwoordelijkheid voor medewerkers, een open cultuur en investeren in deskundigheid zijn kernwaarden die centraal staan bij de NEa. Als manager of coördinator vervul jij een spilfunctie in het realiseren van deze ontwikkelagenda.

Werken binnen het domein Serviceverlening & Organisatie? Binnen dit domein vallen all ondersteundende diensten zoals Communicatie, Inkoop en Planning & Control. Het domein Serviceverlening & Organisatie heeft als doel om ervoor te zorgen dat alle collega’s binnen het primaire proces hun werk goed kunnen doen.

Wil je meer weten over werken bij de NEa? Lees hieronder de testimonial van Sander of bekijk onze uiteenlopende openstaande vacatures.

Sander van der Pot

"De NEa zit heel dicht op het beleid dat voortkomt uit de ministeries. De NEa heeft als uitvoeringsorganisatie invloed op dat beleid. Het geeft veel voldoening aan mijn werk. We opereren op een hoog niveau, waardoor het beleid ons ook nodig heeft voor kennis."

Lees verder

Wat biedt de NEa?

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden op Werken voor Nederland.

Lees ook over de andere vakgebieden: