Jaarafsluiting Energie voor Vervoer

De Jaarafsluiting 2023 gaat over de brandstofleveringen en leveringen van hernieuwbare energie die plaatsvonden in 2023. Bedrijven registreren deze activiteiten in het Register Energie voor Vervoer (REV) om aan hun jaarlijkse verplichtingen te voldoen.  Daarnaast moet bedrijven ervoor zorgen dat zij voldoende HBE’s van de juiste soort op rekening in het REV hebben staan.

Informatiebijeenkomst jaarafsluiting
Op 18 januari organiseerde de NEa een informatiebijeenkomst ter voorbereiding op de jaarafsluiting. Deze bijeenkomst was ook digitaal te volgen. Contactpersonen ontvingen daarvoor automatisch een uitnodiging via de Nieuwsbrief Jaarafsluiting Energie voor Vervoer. De gehouden presentaties kunt u hier downloaden. Binnenkort kunt ook de registratie van de presentaties via deze pagina bekijken.

Deadlines Jaarafsluiting 2023

In deze tijdlijn staan alle belangrijke deadlines voor de handelingen die bedrijven moeten uitvoeren in het Register Energie voor Vervoer (REV).

Bereikbaarheid en contact

Openingstijden REV Contact Helpdesk NEa
Maandag t/m vrijdag,
07:00 - 21:00 uur

Maandag t/m vrijdag,
09:00 - 12.00 uur en 15:00 - 17:00 uur.

Bij voorkeur contact per e-mail.

In de aanloop naar de deadlines voor de Jaarverplichting 2023 versturen wij meerdere digitale nieuwsbrieven, met daarin de meest actuele en belangrijke informatie.

Deze sturen we naar de bedrijven met een jaarverplichting en/of bedrijven die leveringen hernieuwbare energie aan vervoer willen inboeken. Deze nieuwsbrieven vindt u ook terug op deze pagina.